Takläggare Haninge

Takläggning i toppklass

Om oss

Erfaren takläggare med fokus på kvalitet

Vi är ett takläggarföretag med lång erfarenhet av takläggning som erbjuder takläggning med de flesta typer av takmaterial - alltid anpassat till ditt hus förutsättningar.

I engagerade team av duktiga takmästare och med välorganiserade arbetsledare tar vi oss an varje projekt. Det borgar för ett effektivt jobb som kommer dig som kund tillgodo. Du kan vara säker på att varje detalj utförs noga så att du får ett tak som är både snyggt och hållbart.

Innan vi sätter igång med ett nytt projekt gör vi först en noggrann inspektion, planerar arbetsutförandet och sammanställer en skriftlig kalkyl så att du kan vara säker på vad sluträkningen kommer att hamna på.

Säkerhet är mycket viktigt för oss, både för våra anställda och för dig som kund. Därför är vi ansvarsförsäkrade och är givetvis noga med taksäkerheten i varje moment av projektet. Vi är dessutom godkända av Villaägarnas Riksförbund vilket borgar för extra hög kvalitet.

Utöver takläggning och takrenovering kan vi även hjälpa dig med taktvätt och takmålning, fasadmålning och andra måleriarbeten, renovering och bygge av altaner samt stenläggning. Kort sagt, det mesta du behöver för ett hus med ett snyggt och tåligt yttre.

bild

 

Vi genomför många takläggningar varje år. Med oss blir jobbet rätt gjort!