Takläggare Haninge

Takläggning i toppklass | 072-393 10 95

Tjänster

KOMPLETTERANDE TJÄNSTER

Vi kan mer än att bara lägga tak. Tack vare att vi har ett eget plåtslageri och ett team av duktiga byggnadsarbetare kan du även få kompletterande tjänster som tjänar till att skydda utsidan på ditt hus.

Taksäkerhet

Ett säkert tak består av mer än bara takplåt eller tegelpannor. Du kommer även att behöva detaljer såsom stegjärn eller stegar för inspektion av taket eller för att sotaren ska kunna utföra sitt arbete. Snörasskydd, vindskivor och hängrännor är också viktiga detaljer för att ditt tak ska vara komplett. En kupa över skorstenen skyddar mot vädrets makter så att den håller längre. Allt detta kan vi erbjuda, alltid måttanpassat och med samma fina kvalitet som vår takplåt.

Fönster & dörrar

Energieffektiva fönster och dörrar är mycket viktigt för att ditt hus ska få ett bra energivärde och för att du ska kunna spara pengar på uppvärmningen. De ger dessutom ett bättre inbrottsskydd. Hör av dig till oss så visar vi exempel på de olika typer av dörrar & fönster som vi kan erbjuda - made in Finland!

Fasadrenovering

Börjar husets väggar bli slitna? Låt oss hjälpa dig med en fasadrenovering. Våra duktiga byggarbetare och målare ser till att huset blir som nytt även på fasaden. Passa gärna på att utföra detta i samband med din takrenovering. Vi koordinerar jobbet och ser till att allt blir utfört snabbt och effektivt.

Mer än bara takläggning - vi hjälper dig med att skydda hela utsidan på ditt hus!